Zeno Acne Treatment – tratamentul revolutionar pentru acnee

De | ianuarie 19, 2009

Tratamentul pentru acnee Zeno te scapa de acnee rapid si sigur. Cel putin asa sustin producatorii acestui aparat medical portabil. Cu totii am fost in situatia neplacuta de a observa aparitia unui nou cos exact in cel mai nepotrivit moment (inaintea unei intalniri, petreceri, interviu sau ocazie oficiala). Am fi dat orice sa scapam rapid de acel cos, dar nimic nu parea sa impiedice inamicul insestetic sa se dezvolte. Si parca toata lumea se uita fix la cosul nostru, vedeam peste tot priviri dezaprobatoare.

Suna cunoscut, nu? In acele momente am fi dar orice sa scapam in cateva ore de inesteticul comedon. Se pare ca acest lucru este posibil folosind un aparat aparut recent, Zeno Acne Treatment. Cum functioneaza el si cat costa cititi mai jos.

Tratamentul pentru acnee Zeno ucide cosurile rapid si sigur

Conform producatorilor, este cel mai eficient si rapid mijloc de a scapa de cosuri, disponibil fara reteta. Aparatul functioneaza pe baza unui dispozitiv termic. Acesta, aplicat de maxim doua-trei ori pe cos, distruge bacteriile si astfel elimina umflatura insestetica.

Capul sensibil al aparatului controlat de microprocesorul incorporat asigura o temperatura constanta, adaptandu-se la particularitatea pielii si circulatiei sanguine al utilizatorului. Temperatura inalta cauzeaza un soc termic la nivelul bacteriilor care inflameaza foliculul. Bacteriile elibereaza proteine care duc la autodistrugerea lor.

Zeno Tratament Acnee

Zeno Tratament Acnee

Zeno este foarte eficient atunci cand este folosit inca de la primele semne de inflamatie. El poate fi utilizat o data, de doua ori sau de trei ori in interval de 24 de ore, iar fiecare utilizare nu dureaza mai mult de cateva minute, dupa cum se poate vedea in poza de mai jos:

Zeno intructiuni de folosire contra acneei

Zeno intructiuni de folosire contra acneei

Zeno este recomandat pentru acneea blanda sau medie. El nu inlocuieste igiena specifica persoanelor cu ten acneic. Pe Amazon el se gaseste la aproximativ 120 USD cu 60 de cartuse de schimb, iar opiniile cumparatorilor sunt excelente. Exista si o varianta Zeno Mini la un pret mai mic.

A folosit cineva acest tratament? L-ai folosi, comenteaza…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *